.: Rejestracja :. | Strona "Weterynarz podpowiada ..." ma charakter informacyjny - NIE JEST MOŻLIWE leczenie via internet.
Informacja !!!
Zainteresowanych lekarzy weterynarii informujemy , że strona (kod+baza danych) oraz domena www.weterynarz-podpowiada.info
jest na sprzedaż. Kontakt PW - Umik
mój kotek mieszka ze swoim rodzeństwem w budzie na tarasie. od tygodnia ropieje mu oczko. ropa czasem jest zwykła czasem lekko różowa. jego trzecia powieka jest zaczerwieniona. chodzi z przymrużonym oczkiem. wydaje mi się, że wygląda to lepiej niż drugiego dnia po tym jak to zauważyłam, ale obecnie się nic nie poprawia. czy to coś poważnego? nie bardzo mam go jak zabrać do wet. mieszkam jeszcze z rodzicami, którzy mało się przejmują tym jak się czują kotki i dodatku od roku mieszkamy na wsi. jedyny sposób w jaki mogłabym go zabrać to w plecaku na rowerze,ale nie myśle, że to dsobry pomysł. bardzo by się przestraszył;/
jak jego siostra miała problem (podejrzewałam świerzb) zrobiłam zdjęcie tma gdzie wypadła jej siersc i pokazałam weterynarzowi. potem porozmawiałam i okazało się, że to pchełki,bo uszka są czyściutkie i zaaplikowałam kotce preparat.