Gabinet Weterynaryjny Gdańsk
   .: Rejestracja :.    | Strona "Weterynarz podpowiada ..." ma charakter informacyjny - NIE JEST MOŻLIWE leczenie via internet.

Zaloguj Rejestracja Szukaj

INFORMACJA

Zainteresowanych lekarzy weterynarii informujemy ,że strona (kod+baza danych)
oraz domena weterynarz-podpowiada.info jest na sprzedaż.
Kontakt PW - Umik

ZAWIESZAMY DZIAŁALNOŚĆ FORUM

Forum Strona Główna -> Psy Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 4:15 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
kinka
pomocnicy

FirefoxWinXP

Pic zaczal po 5 dniach,a jesc po 8.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Katalog Stron - Zwierzęta Domowe

PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 4:26 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Martunia0506
users

MSIEWinME

Aha... U mnie teraz konczy sie piaty dzien choroby... Oby bylo tak jak u Ciebie Smile Bardzo bym tego chciala... Napisze jak jutro bedzie sie czul...

Dziekuje Kinka za wiadomosci od Ciebie! Jesli bedziesz wiedziec cos jeszcze to pisz! Wlasnie moj piesek dostal kroplowke i powoli zasypia... Boje sie o niego bo nie chce zeby umarl Sad Jesli ktos wie cos jeszcze na temat tej choroby lub mial chorego pieska i mu wyzdrowial niech napisze koniecznie! Bardzo prosze!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 5:29 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
zielona
users

FirefoxWinXP

Mój miał parwowirozę w wieku 3 miesięcy,było to 3,5roku temu,nie pamiętam kiedy zaczął jeść i pić ale pamiętam,że codziennie chodziliśmy na kroplówki ,wymiotował przy tym,a potem pomalutku wprowadzaliśmy do jedzenia rosołek z ryżem,kurczakiem.I Żyje do dziś!Ma się dobrze.A weterynarz też nie dawał mi nadziei!Ale pamiętaj nie ufaj w 100% jednemu weterynarzowi-Ja mam właśnie przykład na moim drugim psiaku-za bardzo zaufałam i dzisiaj go już nie ma wśród nas.Może konsultacja u jakiegoś innego?

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 5:39 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
kinka
pomocnicy

FirefoxWinXP

Do picia daj mu wode z odrobinka soli.Sol zatrzymuje wode w organizmie i nie odwodni sie.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 6:50 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Martunia0506
users

MSIEWinME

Zielona a nie wymiotowal tym rosolkiem z ryzem i kurczakiem? Dzis dostal od wet gesta karme w puszce. W niej jest kurczak watroba itp. Nabieram troche i wstrzykuje mojemu pieskowi male ilosci do pyszczka. Daje mu tez troszke wody strzykawka zeby rozrzedzic troche sline bo jest bardzo gesta. Dobry pomysl Kinka sprobuje jak mi radzisz. Z moim pieskiem jest nadal tak samo Sad Nic sie nie zmienilo Sad Zobaczymy co bedzie jutro... Prosze o jeszcze wiecej rad! Z gory dziekuje!

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 11:57 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
tasia
users

FirefoxWinXP800x600

Moj piesek a raczej sasiadki mial parwowiroze .. zostala rozpoznana w trzecim dniu.. aale odrazu ! . Wszystko przechodzil identycznie jak Twoj !. dostawal antybiotyki i 3 razy dziennie kroplowke i wyzdrowial ! Bedzie dobrze Smile!

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 6:13 am Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Martunia0506
users

MSIEWinME

Tasia a wiesz po ile dniach zaczal pic i jesc? Bo nawet jak teraz mojemu daje w strzykawce wode i troche jedzenia to on troche wypluje i troche zje... Oby bylo tak jak Tasiu piszesz... Dzis znowu jade do wet Sad Zobaczymy co dzisiaj mi powie... Wczoraj wet powiedzial ze moj cocker spaniel jest silnym psem... Prosze o jeszcze jakies informacje i dziekuje za nadeslane!

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 10:54 am ]
Moj piesek umarl... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Parworiza czy co innego
  Forum Strona Główna -> Psy