Gabinet Weterynaryjny Gdańsk
   .: Rejestracja :.    | Strona "Weterynarz podpowiada ..." ma charakter informacyjny - NIE JEST MOŻLIWE leczenie via internet.

Zaloguj Rejestracja Szukaj

Zmiany na forum.
Odpowiedzi udzielają tylko zarejestrowani użytkownicy.
Aby zadać pytanie nie trzeba się rejestrować
wybierz dział > "Nowy Temat"

Forum Strona Główna -> Psy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
krążenie wrotno oboczne watroby u yorka
PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 3:54 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Becia45
users

MSIE7WinXP800x600

moja sunia jest już po wszystkich badaniach jutro ma sądny dzień okazało sie że ma krązenie wrotno oboczne wątroby ,dla potwierdzenia bedzie miała robioną portografie i jeżeli sie potwierdzi będzie miała operacje .
Czy miał ktoś do czynienia z tą wadą i jak to sie skończyło ,czy pieski po operacji wracają do zdrowia ,prosze o więcej informacji w necie o tym jest za mało .
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Katalog Stron - Zwierzęta Domowe

krążenie wrotno oboczne watroby u yorka już wiem co to
PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 5:52 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Becia45
users

MSIE7WinXP800x600

Krążenie wrotno obrotowe wątroby nie bagatelizujcie sprawy przeszłam to z moim yorczekiem można pieska uratować nie skazujcie go na śmierć przez brak wiedzy i nierozpoznawalne sygnały niestety wet nie zawsze to zauważy .
Mam wiedzę i wiem jak doradzić przez to co sam przeszłam jakby co służe pomocą .
Moja psinka już jest po operacji i wraca do zdrowia,mam nadzieje że bedzie jej służyc bo na to zasługuje.
Pozdrawiam wszystkich dziś już oddycham spokojniej wiedząc, że zrobilam wszystko dla mojej Betinki. Hurra

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 8:18 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
kinka
pomocnicy

FirefoxWinXP

Sama nie wiem co to, ale ciesze sie razem z Toba, bo psiunia nie powie jak bardzo cierpi. Zycze yoreczkowi dużo zdrówka i radości. Pozdrawiam serdecznie Hurra
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 6:57 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
asia37
users

MSIEWinXP1152x864

Becia mój piesek york KRUSZEK jest też na to chory prosze o kontakt jak najszybciej gg 5705879 jutro ma miec robione badania USG czy coś takiego ,mieszkam zagranica i weterynarz nie może naświetlic mi tak sprawy (bariera językowa) nie wiem co robic od dwóch dni leży w klinice pod znieczuleniem tak mi go brak prosze o kontakt Asia

PostWysłany: 5 dni temu o godz. 5:02 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
alicjablachnio
users

FirefoxWinXP

cześć!!!właśnie robiłam mojej Suni Usg i potwierdziło sie rozpoznanie krążenia wątrobowego obocznego...bardzo sie o nią boję -to moje szczęście malutkie...co mam dalej robić...gdzie mam sie udać...

krążenie wrotno oboczne watroby u yorka
  Forum Strona Główna -> Psy
Możesz pisać nowe tematy