moja sunia jest już po wszystkich badaniach jutro ma sądny dzień okazało sie że ma krązenie wrotno oboczne wątroby ,dla potwierdzenia bedzie miała robioną portografie i jeżeli sie potwierdzi będzie miała operacje .
Czy miał ktoś do czynienia z tą wadą i jak to sie skończyło ,czy pieski po operacji wracają do zdrowia ,prosze o więcej informacji w necie o tym jest za mało .
krążenie wrotno oboczne watroby u yorka już wiem co to
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 5:52 pm
Becia45
Krążenie wrotno obrotowe wątroby nie bagatelizujcie sprawy przeszłam to z moim yorczekiem można pieska uratować nie skazujcie go na śmierć przez brak wiedzy i nierozpoznawalne sygnały niestety wet nie zawsze to zauważy .
Mam wiedzę i wiem jak doradzić przez to co sam przeszłam jakby co służe pomocą .
Moja psinka już jest po operacji i wraca do zdrowia,mam nadzieje że bedzie jej służyc bo na to zasługuje.
Pozdrawiam wszystkich dziś już oddycham spokojniej wiedząc, że zrobilam wszystko dla mojej Betinki.
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 8:18 pm
kinka
Sama nie wiem co to, ale ciesze sie razem z Toba, bo psiunia nie powie jak bardzo cierpi. Zycze yoreczkowi dużo zdrówka i radości. Pozdrawiam serdecznie
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 6:57 pm
asia37
Becia mój piesek york KRUSZEK jest też na to chory prosze o kontakt jak najszybciej gg 5705879 jutro ma miec robione badania USG czy coś takiego ,mieszkam zagranica i weterynarz nie może naświetlic mi tak sprawy (bariera językowa) nie wiem co robic od dwóch dni leży w klinice pod znieczuleniem tak mi go brak prosze o kontakt Asia
Wysłany: 5 dni temu o godz. 5:02 pm
alicjablachnio
cześć!!!właśnie robiłam mojej Suni Usg i potwierdziło sie rozpoznanie krążenia wątrobowego obocznego...bardzo sie o nią boję -to moje szczęście malutkie...co mam dalej robić...gdzie mam sie udać...
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1