Gabinet Weterynaryjny Gdańsk
   .: Rejestracja :.    | Strona "Weterynarz podpowiada ..." ma charakter informacyjny - NIE JEST MOŻLIWE leczenie via internet.

Zaloguj Rejestracja Szukaj

INFORMACJA

Zainteresowanych lekarzy weterynarii informujemy ,że strona (kod+baza danych)
oraz domena weterynarz-podpowiada.info jest na sprzedaż.
Kontakt PW - Umik

ZAWIESZAMY DZIAŁALNOŚĆ FORUM

Forum Strona Główna -> Psy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Suche karmy - Jaka jest różnica ?
PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 12:28 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
kasztanka
users

MSIE7WinXP1024x768

Witam, ja mam pytanie odnośnie żywienia zwierząt. Mam psa i kota .Kot dostaje od małego sucha karmę kupowaną w sklepie i je jej bardzo dużo . Pies natomiast nie chce suchej karmy ani żadnej innej kupionej w sklepie , gotuję ryż z miesem i warzywami. Ostatnio kiedy byłam z kotką u weterynarza zaproponował mi karmę Specific adult. Powiedział żebym dawała tylko pół małego kubeczka na dzień , ale moj kot lubi dużo jeść i nie stety kiedy się najadała tą karmą wymiotowała .. Czym się różni taka karma od zwykłej kupowanej w sklepie ?? bo tej zwykłej mogła jeść do woli i nic jej nie było. Drugie pytanie , mojej psince o dziwo też posmakowała ta kocia karma .Jeśli bym kupiła taką karmę od weta to czy byłaby ona wystarczająca i nie trzebaby było już niczym dokarmiać .Proszę napisać mi czym się różnią gotowe karmy te ze sklepu i te od weterynarza. ps. ostatnio tez kiedy skończyły mi się witaminy dla psa i kupiłam w zoologicznym , potem weterynarz powiedział żebym nie kupowała w sklepie , bo nie są dobre ....
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Katalog Stron - Zwierzęta Domowe

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 10:17 am Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
PITTbullica
users

MSIE7WinNT

wiesz co róznica jest taka sama jak dla ludzi w jedzeniu, albo kupujesz w biedronce naprzykład obrzydliwe rzeczy za pół ceny a jak kupujesz w innym sklepie spożywczym markowe produkty doswiadczonych sprzedawców, a najlepiej jak kupujesz u weterynarza, poniewaz w sklepach nawet zoologicznych to nie ma dla zywnosci odpowiednich watrunków w szczególnosci latem, wierz mi wiem co mówie, takie same pieniadze nawet mniejsze wydasz u weterynarza a masz 100proc pewnosc jakosci i zdrowia twego psa.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 7:09 am Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
kinka
pomocnicy

FirefoxWinXP

Trzeba brac pod uwage sklad karmy.W sklepie tez maja dobre,ale drozsze.Takie jak Eukanuba,czy Hill to juz sa najlepiej zbilansowane
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Suche karmy - Jaka jest różnica ?
  Forum Strona Główna -> Psy