Potrzebujemy informacji na temat wszystkich mozliwych szczepien psow wykonywanych i dostepnych w Polsce, zarowno tych standardowych jak i ponadstandardowych.(!!! )
Interesuje nas rodzaj szczepionki przeciw boreliozie dostepnej w Polsce, jej producent i informacja dot. jej skutecznosci oraz informacja dot. skutecznosci szczepionki przeciw parwowirozie.
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 10:37 pm
gabi
Wydaje mi się że powinno być więcej informacji dotyczących postępowania ze szczeniakami(Pielęgncja,wiek w jakim bezpiecznie można oddawać szczeniaki itp
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 5:03 am
PitPan
skuteczność szczepionek jest trudna do oceny w normalnej praktyce ponieważ do oceny statystycznej potrzebna jest ekspozycja na zakażenie wszystkich zaszczepionych zwierząt ;takie badania na zwierzętach wykonują firmy farmaceutyczne produkujące szczepionki.
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 9:18 am
Gość
chciałabym się dowiedzieć jakie są choroby psów.Bo chce zostać weterynarzem i jest mi to potrzebne.proszę o szybką odp.
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 1:35 pm
misiunia
Anonymous napisał:
chciałabym się dowiedzieć jakie są choroby psów.Bo chce zostać weterynarzem i jest mi to potrzebne.proszę o szybką odp.
Chorób psów jest dosyć duzo....począwszy od łagodnych ,aż do zakaźnych i śmiertelnych. Polecam kupno książek...
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 9:16 am
Gość
Witam. Bardzo proszę o najważniejsze informacje na temat labladorów. Moje dziecko prosi mnie o takiego pieska, ale wolałabym najpierw coś o nich wiedzieć. Z góry dziękuję.
A.M.
Uwagi:
http://www.labrador.org.pl ; http://www.labradory.info/index.php ; tu zawarte są wszystkie niezbędne informacje. //Umik
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 6:42 pm
owieczka88
Może również jak chronić psiaka przed niektórymi chorobami,czyli dobre preparaty na kleszcze, pchły, preparaty do czyszczenia uszu itd