Gabinet Weterynaryjny Gdańsk
   .: Rejestracja :.    | Strona "Weterynarz podpowiada ..." ma charakter informacyjny - NIE JEST MOŻLIWE leczenie via internet.

Zaloguj Rejestracja Szukaj

INFORMACJA

Zainteresowanych lekarzy weterynarii informujemy ,że strona (kod+baza danych)
oraz domena weterynarz-podpowiada.info jest na sprzedaż.
Kontakt PW - Umik

ZAWIESZAMY DZIAŁALNOŚĆ FORUM

Forum Strona Główna -> Koty
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Zaczerwieniona trzecia powieka i ropiejące oczko.
PostWysłany: Sob Mar 29, 2008 8:39 pm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Anuszka_
users

OperaWinXP1024x768

mój kotek mieszka ze swoim rodzeństwem w budzie na tarasie. od tygodnia ropieje mu oczko. ropa czasem jest zwykła czasem lekko różowa. jego trzecia powieka jest zaczerwieniona. chodzi z przymrużonym oczkiem. wydaje mi się, że wygląda to lepiej niż drugiego dnia po tym jak to zauważyłam, ale obecnie się nic nie poprawia. czy to coś poważnego? nie bardzo mam go jak zabrać do wet. mieszkam jeszcze z rodzicami, którzy mało się przejmują tym jak się czują kotki i dodatku od roku mieszkamy na wsi. jedyny sposób w jaki mogłabym go zabrać to w plecaku na rowerze,ale nie myśle, że to dsobry pomysł. bardzo by się przestraszył;/

jak jego siostra miała problem (podejrzewałam świerzb) zrobiłam zdjęcie tma gdzie wypadła jej siersc i pokazałam weterynarzowi. potem porozmawiałam i okazało się, że to pchełki,bo uszka są czyściutkie i zaaplikowałam kotce preparat.

czy tym samym sposobem poradzę sobie z kiciusiem?

Uwagi:
leczenie via internet odpada
//Umik
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Katalog Stron - Zwierzęta Domowe

Zaczerwieniona trzecia powieka i ropiejące oczko.
  Forum Strona Główna -> Koty