Moja kotka ma teraz ruje i zachowuje sie bardzo agresywnie dla domownikow ,gryzie nas i niszczy meble. Nie wiem czy moge ja wypuscic na dwor , gdyz za tydzien jade z nia na sterylizacje ( musze to zrobic bo wczwsniej byly klopoty z urodzeniem mlodych ) Moze moge ja wypuscic na dwor ???? chyba nic sie nie stanie nawet jak zajdzie w ciaze to tylko jeden tydzien .Bardzo prosze o szybka odpowiedz , bo nie dajemy juz sobie z nia rady
Nie powina być wypuszczana na dwój. Może złapać jakieś jeszcze chorubsko. Jeśli wiedziałaś że wybierasz się na sterylizacje za tydzień to mogłaś podać jej tabletkę. A kotka nie hodowlana powina być wysterylizowana odrazu. Nie wiem po co rozmnażać koty nie rasowe. dla radości? Tą radość widzimy w schronisku.
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 6:45 am
kasztanka
A po co rozmnarza się rasowe zwierzęta ?? dla kasy ?? Ojj tu się nie zgodzę z tobą przez jakiś czas pomagałam w schonisku dla bezdomnych zwierząt i zapewniam cię , że rasowe zwierzaki też tam są ,a przy okazji to jaką tabletke trzebabyło podać ?? i czy można kupić taką u weterynarza ?
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 9:05 am
Alisa
Rasowe = z rodowodem...wszystkie inne bez rodowodu powiny nie byc rozmnażane!!! Bo własnie potem są w schronisku! a napewno z rodowodem ich tam nie ma.
można kupić taką u weta - Promon Vet - ale polecam dawanie pół tabletki raz w tygodniu niż całą...